ROLL OR BOWL

ROLL OR BOWL lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 785 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roll or Bowl. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 20:07 Het was weer heerlijk
24 jul 2022 om 18:58 We hebben paar weken niet besteld omdat het vlees zeer pezig was nu toch weer besteld en bijna alletwee de bowl's weg gegooit de steak was nog helemaal rauw en bijna niet gebakken Heel jammer we zijn anders gewend
24 jul 2022 om 18:45 Eten was lauw. Kwam te laat. Telefoon werd niet opgenomen. Vergat de halve bestelling mee te geven. Niet lekker.
23 jul 2022 om 20:04 Lekker 2 uur kunnen wachten! Maar het is wel heel lekker !
22 jul 2022 om 20:08 Heerlijk gegeten!
19 jul 2022 om 19:56 Wachttijd langer dan 90 minuten. Maar erger vond ik hoe weinig kip er in zat t.o.v de rest. Nee, een no go. Geen €35 waard! Jammer!
11 jul 2022 om 21:09 20 minuten te laat. Rijst is volkorenrijst. Beide buikpijn na het eten.
10 jul 2022 om 10:51 Ik had een latin besteld hij zou om 18.19 aankomen. Blijkbaar was die bezorgt maar ze hadden het voor de deur gezet en niet aangebeld een beetje raar dit.
9 jul 2022 om 20:40 Voor het eerst minder enthousiast. Bezorgtijd was zelfs meer dan 90 min. Wel een telefoontje gehad dat de bezorging 15 min. was vertraagd, maar daarna moesten we nog bijna 30 min. wachten. Rijst was te gaar, linzen niet zo gekruid en kip was vrij
3 jul 2022 om 21:48 Heerlijk gegeten, echter soms wel aan de lauwe kant.
28 jun 2022 om 22:47 Heerlijk eten, dit zullen we zeker vaker bestellen!
27 jun 2022 om 19:53 Heerlijk eten, wel lange bezorgtijd